ÖĞRENCİLER İÇİN HIZLI TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ PROGRAMI



Sınavlarda 30dk - 45dk Zaman Kazanacaksınız!

Hızlı Okuma ile Hızlı Test Nedir?
Hem herbir soruyu ortalama 30 saniyede çözmenin hem de aynı bilgi ile daha fazla net çıkarmanın tekniklerini öğreten sisteme HIZLI TEST denir.

Konsantrasyon ve Test Çözme Tekniklerinin Amacı:
Yavaş okumak ilkokuldan beri sistemin getirdiği öğrenme metodunu geliştirmeden ve sorgulamadan uygulamanın ve alışkanlıklarımızın sonucudur. Verdiğimiz eğitim, yavaş okumaya sebep olan kabuğun çatlatılmasını ve bilinçaltı öğrenme tekniklerinden yararlanarak kolaylıkla uygulayabilir düzeye çıkartmayı amaçlamaktadır.

Eğitimimiz sonucu;
• Öğrencinin düşünme algılama, değerlendirme, kavrama ve karar verme hızını arttırarak öğrenme performansını gelişmektir.
• Öğrenciler; SBS, YGS, LYS, KPSS, ALES, DGS vb. sınavlarda ortalama 30 dakika daha erken bitirerek, zorlandığı sorular için daha fazla vakit ayırabilecektir.

Normalde soruları çözmek için soru başına bir dakika verilmektedir. Öğrenciler İçin Anlayarak Hızlı Okuma Programını bitiren herkes kendisine verilen süreden %25-%15 oranında daha hızlı bitirir ve bu paralelde net sayılarında %10-%15 artış oluşur.

Ayrıca;
• Normalde bir kişinin dakikadaki okuma hızı 150 kelime ile 250 kelime arasındadır. Buradan yola çıkarsak performansınızda minimum 600 kelime ile 750 kelime arasında bir artış olacaktır. Böylelikle konsantrasyon ve motivasyon eksikliği, ders çalışamama, çalışırken sıkılma gibi sorunları minumum düzeyde yaşayacaksınız.
• Öğrencinin özgüveni gelişecek ve sınav baskısından kurtulacaktır.

SBS, YGS, LYS, KPSS, ALES, DGS sınavına hazırlanıyorsunuz ama sınavdaki en büyük probleminiz sınav süresinin yeterli gelmemesi ise sınavlarda 45. dk. ile bir saate yakın ekstra zaman kazanabilirsiniz. Sınavda hızlı okuyup ve daha az yorularak kısa sürede daha çok soru çözebilirsiniz.

Sınavlara hazırlanan bir öğrenci normalde soruları verilen zaman diliminde yetiştiremediği halde ANLAYARAK HIZLI OKUMA tekniklerini öğrenen bir öğrenci sınavda süreyi yetiştirmenin yanı sıra 45- 60 dk kazanır.

ÖĞRENCİLER İÇİN ANLAYARAK HIZLI OKUMA İLE HIZLI TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ PROGRAMINA KİMLER BU PROGRAMA KATILABİLİR?

Sınavlara hazırlananlar,( SBS, YGS, LYS, KPSS, ALES vb.) öğrenciler ve eğitmenler, yöneticiler ve her düzey idari görevliler, okumayı ön planda tutan tüm meslek erbapları ve okumasını geliştirmek isteyen her yaştaki kişiler.

SERKAN ÖZKAN NLP & KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ
İZMİR - MARMARİS - ORTACA
GSM: 0 532 492 26 20

 


E-Posta Adresiniz 
NLP İzmir Alsancak NLP NLP Kişisel Gelişim NLP Koçluk Ortaca NLP Ortaca Kişisel Gelişim KSK NLP Karşıyaka Kişisel Gelişim Karışıyaka NLP Kişisel Gelişim İzmir Marmaris Kişisel Gelişim OK AJANS