KOD ( KONSANTRASYON - ODAKLANMA - DİKKAT )

-Çalışıyorum çalışıyorum bir tülü olmuyor.

-Bildiğim halde yapamıyorum.

-Çok çabuk sıkılıyorum.

-Çalışırken uykum geliyor.

-Hiç çalışmak istemiyorum.

-Hemen unutuyorum.

-Derslerden nefret ediyorum.

-Odaklanamıyorum.

-Korkuyorum.

"BUNLARIN SÖYLEYENLERİN HEPSİ KAYBETTİ"

Günlük yaşantınızda yukarıdaki cümlelerden en az birini kullanıyorsanız, bu eğitim aslında tam da size göre. Hayatı doya doya ve yüksek bir farkındalıkla yaşamak için bir nevi anahtar olan Konsantrasyon, Odaklanma ve Dikkat eğitimi, çocukların, gelişim süreçlerinin daha başlarında bilinçlenerek, davranış ve eylemlerini farkındalıkla yapmaları için onlara eşsiz bir fırsat sunuyor.

K.O.D (konsantrasyon, odaklanma ve dikkat) eğitiminde amacımız , okul hayatında dikkati ve odaklanmayı maksimum seviyeye çıkarmak, kısacası kişisel başarıyı engelleyen tüm faktörleri ortadan kaldırabilmektir.

İhtiyacınız olan şey özgüvenle beslenmiş kusursuz bir motivasyon, akla zarar bir hedef, ayrıca keyif ve hiç bitmeyen olağanüstü bir ders çalışma isteği.

Bu eğitim gereğince yapılan çalışmalar arasında;

*Özgüvenin geliştirilmesi ve algı sistemleri,
*Kişiliğe yönelik özellikler,
*Beynin yapısı ve öğrenim metotları,
*Motivasyon, algı ve anlama,
*Öğrenme üzerine stratejiler,
*Dikkat ve odaklanma gücünün artması sağlanır.

Serkan Özkan NLP & Kişisel Gelişim , K.O.D. program ile tüm şubelerinde uyguladığı programlar ile %100 başarı sağlamaktadır. İzmir,Marmaris,Datça ve Ortaca da bulunan şubelerimiz de bizlerle ön görüşme yapabilir,detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

Randevu için; 0532 492 26 20


E-Posta Adresiniz
NLP İzmir Alsancak NLP NLP Kişisel Gelişim NLP Koçluk Ortaca NLP Ortaca Kişisel Gelişim KSK NLP Karşıyaka Kişisel Gelişim Karışıyaka NLP Kişisel Gelişim İzmir Marmaris Kişisel Gelişim OK AJANS